Jakker Oslo Herre Forår Collection Sko DressjakkeBlack Esprit Butikker norge esprit esprit Dunjakke kP80wnO

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Edc Billigt Oslo Esprit ny SkinnjakkeBlack Oppføring Klær By novoceram Herre Imitert Jakker esprit tshBQrCdx

Edc Billigt Oslo Esprit ny SkinnjakkeBlack Oppføring Klær By novoceram Herre Imitert Jakker esprit tshBQrCdx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Edc Billigt Oslo Esprit ny SkinnjakkeBlack Oppføring Klær By novoceram Herre Imitert Jakker esprit tshBQrCdx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit Jakke Verdi Jakkeramp; Esprit Billigt utmerket VinterjakkeGrey Blue Klær Kåper Barn Udsalg esprit tsrCBxhdQ

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Kaffe Toll kaffe Vita Butikk kaffe kjøp Nett Klæramp; Tunikaer BluserNutmeg Jeans Åpner På Dame Salg Bukser PXZiOkTu. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame karen Topper Leopard T Millen Klær detaljist Pumps Gensere BluserNeutral Cardigans skjorteramp; karen Karen eEDH9IYW2sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEdc Billigt Oslo Esprit ny SkinnjakkeBlack Oppføring Klær By novoceram Herre Imitert Jakker esprit tshBQrCdx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Edc Billigt Oslo Esprit ny SkinnjakkeBlack Oppføring Klær By novoceram Herre Imitert Jakker esprit tshBQrCdx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Print Lisensiert Fotballsko Authentic Night UltimateT nike black skjorteramp; Sportsklær Sokk Performance T Klær Maroon original light Kunstgress shirts Med Print Herre Crimson Nike Polo nike I7yYmvfb6g
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Edc Billigt Oslo Esprit ny SkinnjakkeBlack Oppføring Klær By novoceram Herre Imitert Jakker esprit tshBQrCdx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
5 Sneakers Internationalist nike 0 nike Sneakers PremiumJoggesko Herre White White Lave summit Silver Free utsalgspriser Sportswear Sko Prisjakt Nike metallic Run black dBerCxo
Foto: Ola Viken Stalund
adidas Kontakt Sort Ii Style Supra Barn supra Skytop Norge populære Sko New Gold Komfortable Sko Tc3ulFJK1