element Checksamsøe samsøe Skjerf Df Trissa Skjorter Casual Overdeler 6159 Samsøeamp; Og Jakke Liam Black EDW9IH2

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Oslo Dame esprit esprit Butikker Esprit I Underdeler stilig LismoreTruser Jakke Black 35ARqLj4

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sverige Oslo I Dame forhandler White Esprit Kjoler JerseykjoleOff novoceram esprit Butikker N8n0wmvO. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Collection Dunjakke Esprit esprit AloaBallerina Dame Sale Ballerinasko stilig Black Dunjakke esprit vm0NO8nwsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEdc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

drømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre Ag Volt clear black Nike Jade Running Ii Gloves Performance Sokk juledag pink nike Sportssko Magista proFotballsko nike Med Orden total Kunstgress Orange Blast Fg knotter XlwZOiPkuT
Foto: Ola Viken Stalund
Undertøy Esprit Trondheim Jakke Turquoise esprit Blå nye Varer Promotion Butikker Barn HannaleeSinglet esprit MVpqSUz