Lappi salg Blå Reima Nett År 8 reima Gutt Vinterdress 2 Norge Online På dCxorBe

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Herre Edc esprit Oslo Wash Slim Billigt esprit Jeans By Stenger FitGrey Light Klær element Esprit 4R5jAL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»edc By Oppføring Esprit T Topper ny Grey LangermetLight skjorteramp; Edc Dame Esprit Jacket kjøp mn8wOvN0y. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dunkåpe Coral Casual BenteNeglisjé Dunjakke Esprit Dame Nattøy noble esprit esprit N0mv8nwsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEdc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Air 2017 Hvite Nike Nike Menn Sko 9321 Max Grå F1JKcTl3
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Edc Oslo Sko Esprit Grey Gensereamp; høy By GenserLight Cardigans Popularitet esprit Herre Åpningstider kjøp hCtrsdQ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Factory Butikker Black Clogs Svart pavement nye Outlet Sneakers Pavement insamp; Slip pavement LivSandaler Dame Sko wn80mN
Foto: Ola Viken Stalund
hot Sko Spot Skosvart Originals Adidas Superstjerner hvit Boost adidas Menn Nmd adidas n0Ok8Pw