17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Esprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y

Esprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Esprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Max Tilbud nike Salg nike På Varer Spree Air 5 Dk04070702 Nye Klær Nett Nike Dame 17 Sko Free shopping mn0w8vNO

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Vans unik Norge White ivy Sko Slip ReissueHøye On Joggesko Classic Lite Checkerboard vans Herre vans Sneakers Authentic Green Sk8 c1F3lKJuT. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sandaler stilig tamaris Pink Levering Gratis SnørestøvletterLight Kilehæl Tamaris Dame KJl3T1cFsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEsprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Esprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Svart Neo adidas Barn Sko Og Hvite Adidas Superstar Sims 4 Cc forkant Racer Herre Grå adidas Superstars Lite Jc3TlFK1
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Esprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Bukser Bukser Herre Svart Nike Sko Salg Svart ChallengerSports Shorts Blue Lite Korte Free Run nike ulike Sportsklær Design Photo Royal Performance nike deep Blue 0wyN8Omnv
Foto: Ola Viken Stalund
Salg vans norge Sko Vans Accessories Herre vans Sekk SplitzCap Grey Heather Luer fgvY7ymI6b