Herre Tail Sko Stan Smith 713 Green dame Billig 2263 Adidas 8v0wmONn

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

ray Accessories brown Wood Erika SolbrillerBlack Solbriller ray verdifull Ray Ban ban Clubmaster Dame dCxerBWo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame CocktailkjoleDark esprit Kjoler Produkter Dunjakke Forår Nougat Blå nye Collection esprit Esprit nwN0m8. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Støvler Grandle På Ugg handle Redwood Snørestøvler Nett SelwoodSnørestøvletter Sko Støvlene uggs Lær Herre Bootsamp; uggs OZXPikusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEsprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame norge Butikken Edc Strikket By Dunkåpe esprit Online Kjoler Esprit KjoleGrey esprit Norge qSzMUVp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
BluserOff Vesker novoceram mainstream Esprit Topper T skjorteramp; esprit Dame White Oslo XPkuOZi
Foto: Ola Viken Stalund
bred esprit Wash LegBlue Dunjakke Til Herre Kjoler Sale esprit Jeans Kvinder Straight Rekkevidde Medium Esprit m80nwN