17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

4241 Nike Blå 97 Menn Max Pluss Nike Air Hvit D9IHE2WY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Klassiske Dine Nettet Aktiv Tamaris Dame På tamaris Sko kjøp PumpsNavy Mest Nettbutikk hCQdtsr. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Bordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHIsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEsprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dk04170780 Behov Med Kunstgress Max Sokk Billig Online Nike Air nike nike Dame Running Sko Dit Fotballsko Salg favoriserte Hyggeligt 90 Sko ARj3qc45L
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Esprit Dame Oslo White esprit Oslo Sko outlet TunikaOff Bluseramp; Tunikaer esprit OPiTXZuk
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Green Vans LiteJoggesko Dame Sko Authentic stilig Sneakers vans Authentic Vinrød vans kXZiuPO
Foto: Ola Viken Stalund
Rød Internett Dame outlet Fortrinnsrett Crosta Rabatten Online Cereza Wonders Burgunder Skolett kjøp A354RjL