Nike Run 2 6 Free online Nikesko Shop Nfc14542 nike Norge 0 Par Sko nike Sølv Hvit Grønn N0wOnkZ8PX

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Esprit Norge AshtonPyjamasbukse Norge esprit Herre Blue Online Butikk Grey Sko Nattøy lotus rabatt qcAR54j3L

Esprit Norge AshtonPyjamasbukse Norge esprit Herre Blue Online Butikk Grey Sko Nattøy lotus rabatt qcAR54j3L

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Esprit Norge AshtonPyjamasbukse Norge esprit Herre Blue Online Butikk Grey Sko Nattøy lotus rabatt qcAR54j3L

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike Hvit 9734 Nike Ren Max Menn Air X Parra 1 Platina sQCdthrxB

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Esprit Blomster esprit Kjole Jeans Med FitBlack Billigt Skinny Edc By Tilbud Dark esprit Sko Wash Dame norge Aj35RL4q. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, begrenset Kåpe Jeans Salg Esprit esprit Billigt Denim Collection Tid ShortsWeiss esprit Sko Herre bfgm7vyIY6sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEsprit Norge AshtonPyjamasbukse Norge esprit Herre Blue Online Butikk Grey Sko Nattøy lotus rabatt qcAR54j3L

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Esprit Norge AshtonPyjamasbukse Norge esprit Herre Blue Online Butikk Grey Sko Nattøy lotus rabatt qcAR54j3L

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

högl Sko norge Billig Klassiske Högl Norge PumpsNatur Dame Salg KcF1J3Tul
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Esprit Norge AshtonPyjamasbukse Norge esprit Herre Blue Online Butikk Grey Sko Nattøy lotus rabatt qcAR54j3L
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Puma Mystery Nmd Cat 1 adidas Tilbud Originals R1 3 Future uslåelige Menn Evopower Blue puma 8O0ZwNnkPX
Foto: Ola Viken Stalund
Glibert Grå 256ijofm Vans Crockett Dame 2 ProVintersko gm7IYf6byv