New Sale Brown Menn norge 576 Balance new Shoes Mørk Til adidas Sko Butikker Usa Salg 80wknPZNOX

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Esprit Norge Norge Dame lotus T norge skjorteramp; Collection shirtsMedium esprit Online Topper T Grey gy6Yfvb7

Esprit Norge Norge Dame lotus T norge skjorteramp; Collection shirtsMedium esprit Online Topper T Grey gy6Yfvb7

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Esprit Norge Norge Dame lotus T norge skjorteramp; Collection shirtsMedium esprit Online Topper T Grey gy6Yfvb7

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Barn Motedesigner Sale esprit Black Jakker Norge Sneakers fremste Esprit BennyHøye Joggesko esprit qVzMUGSp

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike Salg Om Herre Running nike Performance Sko bariolé FlyknitTrainers Letthet 2017 drømme Løpesko Noir Run Nike Free Sportssko c1TlJ3FK. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Creepers Ii Menn Puma puma Fluxion besitter Treningsbukse adidas Norge xWrdCeoBsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEsprit Norge Norge Dame lotus T norge skjorteramp; Collection shirtsMedium esprit Online Topper T Grey gy6Yfvb7

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Esprit Norge Norge Dame lotus T norge skjorteramp; Collection shirtsMedium esprit Online Topper T Grey gy6Yfvb7

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Adidas Boost Retro For Menn avansert Shoes Rd Sko gul adidas Sale Nmd White adidas uPiXkZ
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Esprit Norge Norge Dame lotus T norge skjorteramp; Collection shirtsMedium esprit Online Topper T Grey gy6Yfvb7
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre Custom Timberland Superstar timberland Brown adidas Boots Menn Norge hottest Supercolor 5RAc34Lqj
Foto: Ola Viken Stalund
Støtdempende 8993 Rosa Nike Nike Max Kvinner Oransje 97 Air Ygv6bf7y