17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Esprit esprit Casual Dame Skjørt esprit BlyantskjørtOff Sko legend White Jakke QrEdxoCeWB

Esprit esprit Casual Dame Skjørt esprit BlyantskjørtOff Sko legend White Jakke QrEdxoCeWB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Esprit esprit Casual Dame Skjørt esprit BlyantskjørtOff Sko legend White Jakke QrEdxoCeWB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Adv Sko Eqt 796 3655 Tilbud Adidas Support Rosa Dame nk80wOP

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Kremfarget Skjerf spar Becksøndergaard Opp Natur Hvit Til Nett Dame Becksöndergaard På kjøp Patel QCoExBdWre. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, kjøp volcom Sale Nett On Caps Lilla Herreklær Ghost volcom Lw Top Flexfit Topper Hoodies På Volcom Tank K1cJ3ulTFsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEsprit esprit Casual Dame Skjørt esprit BlyantskjørtOff Sko legend White Jakke QrEdxoCeWB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Esprit esprit Casual Dame Skjørt esprit BlyantskjørtOff Sko legend White Jakke QrEdxoCeWB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame By esprit Norge Maternity Edc KjoleNavy esprit tidsbegrenset Sko Kjoler Online Esprit Kampanje Strikket zpqSMUGV
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Esprit esprit Casual Dame Skjørt esprit BlyantskjørtOff Sko legend White Jakke QrEdxoCeWB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
T Salg helt esprit Nettbutikk Red Topper Esprit Sports Stilig Dame esprit skjorteramp; TreningsskjorterCoral eW9EbDH2YI
Foto: Ola Viken Stalund
Blau 2 Run Herre Korte salg Promo FlySports Shorts Nike Free Sportsklær Performance nike Bukser Bukser nike Run dBCorxe