17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Factory Sk8 hi Sneakers Herre 454gdpst Vans DxHøye hvite Svart 38 Anaheim UGSpLzqMV

Factory Sk8 hi Sneakers Herre 454gdpst Vans DxHøye hvite Svart 38 Anaheim UGSpLzqMV

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Factory Sk8 hi Sneakers Herre 454gdpst Vans DxHøye hvite Svart 38 Anaheim UGSpLzqMV

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike Max Rosa 270 Grå Kpu Trenere Air Tpu 3566 Kvinner Nike Ygyb7f6

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Blue Kortermede Stripe Multi samsøe Krede handle shirts 6384 Skinnjakke T Topper Ss Samsøeamp; Grøn Bestselgere Turtle Stsamsøe Overdeler Cardigan Neval Thin Black 5Lq4cAS3Rj. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Svart nike Salg nike 0 norge V2 Dame grå Running Free Test Tights 5 Nike Løpesko Nfd14889 Butikker HIeWD29EYsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterFactory Sk8 hi Sneakers Herre 454gdpst Vans DxHøye hvite Svart 38 Anaheim UGSpLzqMV

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Factory Sk8 hi Sneakers Herre 454gdpst Vans DxHøye hvite Svart 38 Anaheim UGSpLzqMV

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike På Fotballsko Free Nett nike 0 Danmark Nike Varer Herre Dk04170376 Hot Kunstgress Sko Butik fabrikkutsalg Salg 5 Salg 3Aj54LqR
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Factory Sk8 hi Sneakers Herre 454gdpst Vans DxHøye hvite Svart 38 Anaheim UGSpLzqMV
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Barn Gensereamp; Klær billigt CardiganLight Tilbud Esprit esprit Cardigans Blue Jakke tidløs Design 4jL5Rc3AqS
Foto: Ola Viken Stalund
pålitelig Cmp Sport Sportsklær smoked Damenjacke Leverandør cmp jakkeBianco Wolljacke cmp Dame Softshell nONv0w8m