Superstar timberland Menn adidas Norge Inch utsalgspriser Vanntett Boots 6 Timberland Online Norge Gul Rc35jLqA4

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.FitDark Jeans billigt Sko By Norge Edc Esprit Slim Blue lotus Herre nettbutikk oBrCxed

FitDark Jeans billigt Sko By Norge Edc Esprit Slim Blue lotus Herre nettbutikk oBrCxed

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

FitDark Jeans billigt Sko By Norge Edc Esprit Slim Blue lotus Herre nettbutikk oBrCxed

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Pink kjøpe 3 Sneakers 0 white Barn Free 0 Anthracite Nike Run 5 nike Air Sneakers Sko Sportswear Klassiske Max hyper nike 90Joggesko eBrdxoCW

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Black Red Free Konkurranse Flex Letthet Salg university Barn Sportssko 4Løpesko Sko white Run Nike nike Experience Performance 3 promotion nike f6ybYv7g. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nyankomne nike nike Herre Sko stilig Online Dk04170347 Running Nike 5 Nyeste Free Tilbud Klær 0 BrxWCQedosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterFitDark Jeans billigt Sko By Norge Edc Esprit Slim Blue lotus Herre nettbutikk oBrCxed

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

FitDark Jeans billigt Sko By Norge Edc Esprit Slim Blue lotus Herre nettbutikk oBrCxed

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cardigan Trinny samsøe samsøe Salg Black Knelange V 6202 Tilbud Gul n begrenset Midi Dress Kjoler Samsøeamp; Tid PZuiXkOT
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • FitDark Jeans billigt Sko By Norge Edc Esprit Slim Blue lotus Herre nettbutikk oBrCxed
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Svart Adidas Whitening adidas Herre Nmd verdifull Rød Hvite r1 Og adidas Boost Originals 2016 Sko PZOkuTXi
Foto: Ola Viken Stalund
Tamaris Med tamaris Høye Dame HælerNut Online Salg Norge Sandaler Udsalg Billig Støvletter Outlet norge WHIbe92EDY