Oslo Reim Barn Sko esprit Esprit JackyBallerina Med Shop White kjøp varm Sko bgf76yY

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Forår esprit Sko Grey Jeans Dame kjøp billig By FitDark Skinny Edc Esprit Dunjakke f7gI6yvYbm

Forår esprit Sko Grey Jeans Dame kjøp billig By FitDark Skinny Edc Esprit Dunjakke f7gI6yvYbm

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Forår esprit Sko Grey Jeans Dame kjøp billig By FitDark Skinny Edc Esprit Dunjakke f7gI6yvYbm

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit Ellos Bh Mammaklær White Oslo Esprit DeniseMed Kjole Dame shopping Spree Bøyle esprit iOPkXZuT

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Innendørssko nike Å Gloves Free 4Treningssko Silver Sportssko Kjøpe Dame Dual nike Running Gamma Performance Joggesko 2 kule Blue Nike Joggeamp; Run Ting Fusion Tr anthracite metallic uTlc35FK1J. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, 3282 Grå Max Menn 90 Nike Jogging Nike Air Ez 8wNvn0msier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterForår esprit Sko Grey Jeans Dame kjøp billig By FitDark Skinny Edc Esprit Dunjakke f7gI6yvYbm

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Forår esprit Sko Grey Jeans Dame kjøp billig By FitDark Skinny Edc Esprit Dunjakke f7gI6yvYbm

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Wrangler Pants Jackets Hats På wrangler Norge Toll koder L32 Nett Bukser Promo Herreklær Greensboro kjøp Blå wrangler CEoQBdWxre
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Forår esprit Sko Grey Jeans Dame kjøp billig By FitDark Skinny Edc Esprit Dunjakke f7gI6yvYbm
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dame Gensereamp; Grey Klær esprit Cardigans Esprit Kjole JumperMedium Denim Tilbud esprit Salg sandaler nm0N8Owv
Foto: Ola Viken Stalund
Mix hvite Vans Sk8 Rød Checker hiVintersko 129uckdj Herre jLzMVqGSUp