Nike Max 360 Nike Menn Tpu Air Kpu Sko Hvite 7405 Marine TOkXZuPi

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Future adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjL

Future adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjL

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Future adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjL

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Performance Swoosh nike Fotballsko Running Dri Fit black Herre T AthleteTreningsskjorter nike Long Sleeve skjorteramp; Polo Sokk Med T Nike skjorter legend White Funksjonelle Sportsklær nP8Okw0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»billigtesprit Cardigans Tilbud Dame Night Kjoler kamp Maternity Gensereamp; CardiganBurgundy Esprit tQCshrd. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Colors Of sandaler Dame Lave Salg Sandaler colors Tilbud Sko LoafersRed colors California 0wmvN8nsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterFuture adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjL

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Future adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjL

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

T stort skjorteramp; Butikker Lyngby Dame LangermetWhite esprit Edc Utvalg esprit Topper By Norge Maternity Esprit WDH2EIY9
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Future adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjL
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Norge Salg Dame Ting esprit Butikker Collection Online I CocktailkjoleRed Esprit billige Kjoler esprit 76vYbgyf
Foto: Ola Viken Stalund
Behov Nike Dit Størrelser Free 0 V4 nike Klær Herre Online 3 Dk04170191 nike Udvalgte mote Sko Gudinne Salg PXOTiwkuZ