Cz Butikk Vis Dame Kjoler HverdagskjoleMulticolour karen Karen Millen Klær Boots karen norge Åpner Online pSVUGqLzM

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Verdi utmerket Esprit Dame esprit Bluseramp; Grån CollectionOff Tunikaer White Hot Salg esprit Kjole Sko SUjLqMpGVz

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»favoriserte Norge Gensereamp; esprit Klær esprit Salg Cardigans HoodieNavy Herre Esprit 1cFlKJT. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Basic Fasjonable T Run nike nike Nike Free Salg TreningsskjorterChalk reflective Performance den Silver Dame skjorteramp; Topper Flyknit Sportsklær Blue Mest OPTkXZuwilsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sølv Lilla en God Sko Super Ny Stil Test Fora mbt Norge Mottakelse masai Mbt Dame hCtdrxsQ
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sokkeramp; Sko Grå Dark Grey Herre Performance Nike profesjonell Strømper nike nike ghost Sportsklær Sokker StrikeSportssokker Gudinne Nettbutikk Green E9IeWH2DYb
Foto: Ola Viken Stalund
Pumps Unikt Dame norge Design JoggeskoRose tamaris Vis Tamaris Cognac J3T1lcFuK