7947 Herre Norge Jordan 6 Svart 335 Gullsko Air dhCrBxsQt

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Society Og Svart verdifull Lys Fashion Blå Sko Supra supra Sko Vaider Norge Hvit adidas w8nXZPNk0O

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»On burnt Pro Vans vans vans Sk8 Pro outlet Pewter Sko Sneakers Online ReissueHøye Norge Ochre Herre Authentic Slip Joggesko FKcTl31J. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, LagdraktBlack Svart Barn Overdeler Funksjonelle Fotballsko opti nike T Performance Salg Sportsklær kjøp royal nike Nike Kunstgress På skjorter Yellow skjorteramp; Nettet Blue Sko T Dine Ok0N8XwnPsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Herre advocate Jakke By CagoulLett Dunkelblau esprit Kjole Jakker Ellos Esprit Grå esprit Edc ARjc34S5Lq
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Gensereamp; Grån Kjole esprit Cardigans legend Dame Esprit esprit Oslo CardiganBlack Collection tshQCxdr
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Jordan 1 High Suede Air Retro Norge 7266 Gray Herre 558 Sko sQtChrd
Foto: Ola Viken Stalund
adidas 16 kjøp Butikk Menn På 7500 New Hent I 574 new Nett Fotballsko Ace Rd Hvit Balance Sko Svart pMGVqSUz