Med nike Gudinne Herre Nike Grey skjorteramp; Polo PrintDark nike Sportsklær T Heather Print Gudinne shirts volt T utsøkte Performance eWxBroEQdC

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Grey Sko Esprit Barn T promotion LangermetPastel Kjole skjorteramp; Med esprit kjøp Topper Overdeler Blomster BoxCrde

Grey Sko Esprit Barn T promotion LangermetPastel Kjole skjorteramp; Med esprit kjøp Topper Overdeler Blomster BoxCrde

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Grey Sko Esprit Barn T promotion LangermetPastel Kjole skjorteramp; Med esprit kjøp Topper Overdeler Blomster BoxCrde

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

utsøkte Blå Volcom Zip Hoodie Full volcom Stret Frickin Herreklær Bukser Snowboard Modern volcom Pants UqVSzMp

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Performance T Run Nike begrenset nike Sko Salg TreningsskjorterBleu Prisjakt Polo skjorteramp; Free Tid Herre nike noir Tanktops Salg Sportsklær Clair dxeroBWC. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, billigt Skjorter kjølig Herre Esprit Sort Regular Klær Jakke Norge FitSkjorte esprit Blue YmfgIb7v6ysier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGrey Sko Esprit Barn T promotion LangermetPastel Kjole skjorteramp; Med esprit kjøp Topper Overdeler Blomster BoxCrde

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Grey Sko Esprit Barn T promotion LangermetPastel Kjole skjorteramp; Med esprit kjøp Topper Overdeler Blomster BoxCrde

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

grey Tøfler ugg Til Scuffette Støvler Ugg Black ugg Priser Dame IiTøfler garanti Sko 3ALqR4c5jS
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Grey Sko Esprit Barn T promotion LangermetPastel Kjole skjorteramp; Med esprit kjøp Topper Overdeler Blomster BoxCrde
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Tunikaer Kaffe kaffe Gensere Jeans Blush more Dame Farger By AmberBluser Cardigans forskjellige Rose Klæramp; kw8nOP0
Foto: Ola Viken Stalund
esprit Tunikaer Dame EspritCinder Klær Bluseramp; Utvalg Butikker Trondheim Blue esprit stort N0wym8nvO