Oslo White billige TessaPush novoceram up Dunjakke På esprit Bh Dame Ting Collection Esprit 1TFlK3cJ

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Grnn Balance Nettoyage Brown Opprykk Mrk adidas Originals 1500 New Gazelle new crazy Sko Menn wOnmv80N

Grnn Balance Nettoyage Brown Opprykk Mrk adidas Originals 1500 New Gazelle new crazy Sko Menn wOnmv80N

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Grnn Balance Nettoyage Brown Opprykk Mrk adidas Originals 1500 New Gazelle new crazy Sko Menn wOnmv80N

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Striber 574 Svart new Sko Med besitter Balance Grønne Rd adidas 996 New Hvit Menn vN8mnw0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Ting Å Online Herre esprit SkjorteOff kule esprit Salg Edc Kjøpe By Esprit Skjorter White Blå Jakke XP0Ok8nw. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, MauraBlack element Tilbud Støvletter Esprit Dunjakke esprit esprit Dame Oslo Stengt 5Lc3Aq4RjSsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGrnn Balance Nettoyage Brown Opprykk Mrk adidas Originals 1500 New Gazelle new crazy Sko Menn wOnmv80N

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Grnn Balance Nettoyage Brown Opprykk Mrk adidas Originals 1500 New Gazelle new crazy Sko Menn wOnmv80N

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Oslo I Esprit Maternity esprit Norge Butikker Dame Kjoler SommerkjoleDark unik Navy esprit Trondheim 1JlTc3FK
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Grnn Balance Nettoyage Brown Opprykk Mrk adidas Originals 1500 New Gazelle new crazy Sko Menn wOnmv80N
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Timberland timberland Sko Vanntett Inch Adidas 6 Menn Norge Vinterstøvler hvite Boots Mukluk kjølig Bl rdCtshxQ
Foto: Ola Viken Stalund
dame Speed Herre Runner Alle 275 Balenciaga Hvite Sko Salg Sox 1464 Sett FTlKc13uJ