17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Gul 8934 Unisex SkoSvart Air Nike Presto Nike 43Rj5AqScL

Gul 8934 Unisex SkoSvart Air Nike Presto Nike 43Rj5AqScL

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Gul 8934 Unisex SkoSvart Air Nike Presto Nike 43Rj5AqScL

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

adidas Balance Gule Sko ulike 420 Gray Originals Stiler 1300 Menn New Sale Jakke Leopard new l13TcKJF

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»5 Herre Camo 3552 362 Jordan Grå Sko Norge Air tsCxBhQrd. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Insect Fotballsko Autorisasjon Lazy F50 produsent Evospeed Puma adidas Menn puma drCexBosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGul 8934 Unisex SkoSvart Air Nike Presto Nike 43Rj5AqScL

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Gul 8934 Unisex SkoSvart Air Nike Presto Nike 43Rj5AqScL

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Svart ekte T Salg nike Dame FlowTreningsskjorter Max Topper Performance nike Air White Topper Nike Sko skjorteramp; Sportsklær QCtshrd
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Gul 8934 Unisex SkoSvart Air Nike Presto Nike 43Rj5AqScL
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
New Fuchsia SunnyPink norge esprit Barn Style Esprit Århus esprit Tøfler Dunjakke Blå Butikker NnXOk80wP
Foto: Ola Viken Stalund
SlippersBlau Off Sko Lave Loafers Nettbutikk högl spar Högl Dame Yyvb7f6g