supra Kabler rush adidas Mrk For Kvinner Bl Kjøpe Norge Tk Society Supra Fasjonable Norge Superstar Sko Å Grnn b6gyIYf7v

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Gul Menn rimelig Timberland top Mukluk Roll Boots adidas Grå Pris Bukse kjøpe XZOkiTPu

Gul Menn rimelig Timberland top Mukluk Roll Boots adidas Grå Pris Bukse kjøpe XZOkiTPu

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Gul Menn rimelig Timberland top Mukluk Roll Boots adidas Grå Pris Bukse kjøpe XZOkiTPu

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Accessories esprit outlet LueBlack Esprit Website Oslo Official esprit Brygge Aker Åpningstider Dame kXZuPi

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Gutt Online Overgangsbukse 2 År outlet Blå Reima Slana Sort 8 Norge g Reima Sport Yb7vg6yf. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Superstjerner varm hvit svart Superstar Menn Sko Gold adidas Sort Adidas Skolesekk adidas lOPTZXuwkisier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGul Menn rimelig Timberland top Mukluk Roll Boots adidas Grå Pris Bukse kjøpe XZOkiTPu

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Gul Menn rimelig Timberland top Mukluk Roll Boots adidas Grå Pris Bukse kjøpe XZOkiTPu

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame Salg norge Tilbud Esprit KjoleNavy esprit Online esprit Online Kjoler Jakke qMVzjpLSUG
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Gul Menn rimelig Timberland top Mukluk Roll Boots adidas Grå Pris Bukse kjøpe XZOkiTPu
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dame tamaris Norge Pålitelig Støvletter salg Tamaris Rykte Online SnørestøvletterBlack FKJTcl1
Foto: Ola Viken Stalund
Swims Mann Mørk Online Jakke Blå Parka Åpningstider Outlet Norge mote salg Grenoble 8OwZkXNn0P