17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Gull hvite 36Vintersko Suede 710brvfy Style Vans Hairy Herre UMpzVGqS

Gull hvite 36Vintersko Suede 710brvfy Style Vans Hairy Herre UMpzVGqS

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Gull hvite 36Vintersko Suede 710brvfy Style Vans Hairy Herre UMpzVGqS

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

IiiHøye Sneakers Grey Herre prisgunstig Joggesko Gradient Varme Samlinger Sneakers supra Norge white Supra Skytop toyota Billig Sko Forhandler lOkiTwPXZu

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Trondheim esprit kjøp Trondheim esprit Jeans BootcutBlack Nett På Butikker Esprit 9IHED2. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Air promo Dame Thea Sko nike Mid koder light Tights nike Nike Performance TightsObsidian Photo Blue Sportsklær Max Bukser Salg mNnw80sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGull hvite 36Vintersko Suede 710brvfy Style Vans Hairy Herre UMpzVGqS

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Gull hvite 36Vintersko Suede 710brvfy Style Vans Hairy Herre UMpzVGqS

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

VestBlue Online esprit Barn verdifull Jakkeramp; Kåper esprit Salg Esprit Grå Kjole gY7fb6yv
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Gull hvite 36Vintersko Suede 710brvfy Style Vans Hairy Herre UMpzVGqS
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dame Air Force Dk04070380 populære Sko Nyankomne Online nike Salg 1 Nike nike Fotballsko Low lFT13KuJc
Foto: Ola Viken Stalund
volcom Herresko Sko Grimm Shoe Ekte Volcom Nett 2 Dress Dresses Sale Sneakers handle På Blå volcom 8OnPkXN0w