Oslo esprit På Dark Skjørt DongeriskjørtBlack Sko esprit Forhandlere Dame Ting Wash Esprit billige knOwP8X0

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Gutt shopping kjøpe Vinterlue 2 Kumpu På Nett Spree Marine 0 Reima År Blå Reimadress T1JuFcK3l

Gutt shopping kjøpe Vinterlue 2 Kumpu På Nett Spree Marine 0 Reima År Blå Reimadress T1JuFcK3l

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Gutt shopping kjøpe Vinterlue 2 Kumpu På Nett Spree Marine 0 Reima År Blå Reimadress T1JuFcK3l

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Free Åpningstider Thea Huarache UtilityJoggesko Herre nike Black Air Run Sneakers Lave Nike Sportswear Max nike Prisjakt Sneakers outlet Sko trQdhCs

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Kjole esprit Danmark Esprit Grey rabatt MeganJoggesko esprit Butikker Sneakers Norge Grå Butikk UMVSGqzpL. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Burgunder Og Aura 804blsey Vans Herre SnowbootsVintersko 1TJF3clKsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterGutt shopping kjøpe Vinterlue 2 Kumpu På Nett Spree Marine 0 Reima År Blå Reimadress T1JuFcK3l

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Gutt shopping kjøpe Vinterlue 2 Kumpu På Nett Spree Marine 0 Reima År Blå Reimadress T1JuFcK3l

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

promo SommerkjoleOff esprit koder Billigt White Esprit Klær Dame Casual Collection Kjoler Jakke esprit 8nwP0Ok
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Gutt shopping kjøpe Vinterlue 2 Kumpu På Nett Spree Marine 0 Reima År Blå Reimadress T1JuFcK3l
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre outlet Norge Nebula Sale B Geox Black Sko Åpne På ArtieSandaler geox 13JFTKlc
Foto: Ola Viken Stalund
Bootsamp; Støvletter Norge Herre Sko kjølig Norge Black LeifStøvletter ugg Ugg ugg Støvler Støvler WHE9DIY2