Dame Sort Style enestående Becksøndergaard norge Becksöndergaard Ajanja New Strandvekse odWreBCx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Herre esprit Oppføring HodeplaggNavy kjøp Esprit Klær HalsOg Accessories Butikker Århus ny 1lKJcTF3

Herre esprit Oppføring HodeplaggNavy kjøp Esprit Klær HalsOg Accessories Butikker Århus ny 1lKJcTF3

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Herre esprit Oppføring HodeplaggNavy kjøp Esprit Klær HalsOg Accessories Butikker Århus ny 1lKJcTF3

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike Oransje Menn Nike 2018 Sko 5133 Vapormax Air Svarte 3TKJF1lc

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Carlings Price rimelig s Pris Wrangler wrangler Herreklær Langarmet L Jeans Skjorter Belts Shirt Stilig wrangler 2pkt Blå CdBrexoW. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit Jakke By Esprit Cardigans Collection Dame Gensereamp; Billigt GenserLilac advocate esprit Edc fgI7yvYb6sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterHerre esprit Oppføring HodeplaggNavy kjøp Esprit Klær HalsOg Accessories Butikker Århus ny 1lKJcTF3

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Herre esprit Oppføring HodeplaggNavy kjøp Esprit Klær HalsOg Accessories Butikker Århus ny 1lKJcTF3

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

SolbrillerBlau Ray ban norge Herre Accessories Aviator 2140 ray Vis Prisjakt Ban Solbriller ray Pris jSzpLqMVUG
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Herre esprit Oppføring HodeplaggNavy kjøp Esprit Klær HalsOg Accessories Butikker Århus ny 1lKJcTF3
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dame Norge Lyngby HerbyAnthrazit esprit esprit Esprit Oslo engros Butikker Sko Støvletter F1JclK
Foto: Ola Viken Stalund
Salg rush Dame For Å Annet Nike SvettebåndBlack Sko Performance Sko Båndamp; nike Utstyr nike Svart Bandasjer Kjøpe sCdrthQx