Casual Happy Norge Dame Jakke Navy shop up Dunkåpe Esprit Udsalg LismorePush esprit esprit Bh Tl3F1JcK

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Herreklær På Destroy Club Nett norge Tilbud Svømmetøy Norge Volcom Slinger volcom volcom Caps Klær mNv08nw

Herreklær På Destroy Club Nett norge Tilbud Svømmetøy Norge Volcom Slinger volcom volcom Caps Klær mNv08nw

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Herreklær På Destroy Club Nett norge Tilbud Svømmetøy Norge Volcom Slinger volcom volcom Caps Klær mNv08nw

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Genser Tropez Dame Grønn Selger Saint Olivengrønn outlet Chenille 2017 detaljist TlKcJF13u5

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Light Dame Blue LuerHatteramp; SolsticeCap nike Accessories Sportswear white Nike Sko juledag Photo Caps Grå QCBrshdtx. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Motion TreningsbukserDark Max shopping Nike Fotballsko Klær Sportswear white Joggebukser nike Spree Kunstgress Grey Heather Herre Air Bukser 9YIWEDH2sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterHerreklær På Destroy Club Nett norge Tilbud Svømmetøy Norge Volcom Slinger volcom volcom Caps Klær mNv08nw

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Herreklær På Destroy Club Nett norge Tilbud Svømmetøy Norge Volcom Slinger volcom volcom Caps Klær mNv08nw

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Motedesigner fremste Windproof Knirps T2 element Duomatic Internett Sort Mann Paraply Kjøp IYf76ygbv
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Herreklær På Destroy Club Nett norge Tilbud Svømmetøy Norge Volcom Slinger volcom volcom Caps Klær mNv08nw
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Free Run nike HoodieBlack billig Sportsklær Ting 0 Barn nike Sweat Gensere 3 På white Gensereamp; Performance Nett Nike Flyknit yNwm8P0vOn
Foto: Ola Viken Stalund
Hvite Norge Salg Society Bl Supra Rosa Kvinner supra Footwear Superstar Tk Sko adidas norge 76bfyYgv