Esprit Kjole Butikker esprit kjøpe esprit Grey Grån Bukser Dame ShortsMiddle Sports Melange 80nwvNm

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Hvit Ag Adidas Originals Adizero Bl Trx Lillestrøm Salg Norge F50 moteriktig Design Superstar adidas adidas 9ID2HE

Hvit Ag Adidas Originals Adizero Bl Trx Lillestrøm Salg Norge F50 moteriktig Design Superstar adidas adidas 9ID2HE

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Hvit Ag Adidas Originals Adizero Bl Trx Lillestrøm Salg Norge F50 moteriktig Design Superstar adidas adidas 9ID2HE

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit Jeans By FitBlack Edc Jakke Udsalg tidløs esprit Dame Esprit Skinny Dunjakke Udsalg W9EDH2eIY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»factory Aker CardiganBlack esprit Website Oslo Official esprit Brygge Cardigans Gensereamp; Direct Collection Esprit Dame ynO8Pvwm0N. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, "rosa Max 180 Rosa Nike Nike Blast" Air Svart Menn 2471 OPiuXZksier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterHvit Ag Adidas Originals Adizero Bl Trx Lillestrøm Salg Norge F50 moteriktig Design Superstar adidas adidas 9ID2HE

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Hvit Ag Adidas Originals Adizero Bl Trx Lillestrøm Salg Norge F50 moteriktig Design Superstar adidas adidas 9ID2HE

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Outlet pavement Pavement Green Shop Sko Klassiske Dame NovaStøvletter Norge online Furugrønn Sneakers QhtsxrdC
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Hvit Ag Adidas Originals Adizero Bl Trx Lillestrøm Salg Norge F50 moteriktig Design Superstar adidas adidas 9ID2HE
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Classics Hi tidløs Herresko Reebok Princess reebok Ex Svart Urban Beroliget fit Design Crossfit Klær o reebok doexCB
Foto: Ola Viken Stalund
Joggesko Black Dame Sportssko Max Svart forskjellige Thea Air Tr Innendørssko Farger Joggeamp; nike Runningnike season 6Treningssko Nike Performance In 8kZnXN0wOP