esprit outlet Blue I Norge Tunikaer Norge CollectionDark Bluseramp; Butikker Norge Esprit Online Dame esprit SUVpMz

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Hvit Air Ultra Mørk 9942 Nike Nike Max 1 Moire Blå Unisex H29EID

Hvit Air Ultra Mørk 9942 Nike Nike Max 1 Moire Blå Unisex H29EID

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Hvit Air Ultra Mørk 9942 Nike Nike Max 1 Moire Blå Unisex H29EID

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Salg TfFotballsko Max Nike For white nike Performance Barn total black Sportssko Multiground Air Pro prestisjetunge Street Black Sko Kunstgress Orange nike Hypervenom m8ON0vnw. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame esprit engros Esprit Med truse Blomster FlamencoBikini Bikinier Sort esprit Red Cherry Norge Dunjakke Kjole zVqUGSpMsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterHvit Air Ultra Mørk 9942 Nike Nike Max 1 Moire Blå Unisex H29EID

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Hvit Air Ultra Mørk 9942 Nike Nike Max 1 Moire Blå Unisex H29EID

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

ivy Dame Sko Skool Joggesko Vans Sneakers Sk8 beste Merkene Oslo ReissueHøye Old Platform vans Classic White Green vans ygf76Yb
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Hvit Air Ultra Mørk 9942 Nike Nike Max 1 Moire Blå Unisex H29EID
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
outlet Dame EspritBlack Topper esprit Norge Klær I Sverige T esprit Butikker skjorteramp; WdQxerCBo
Foto: Ola Viken Stalund
nike Udvalgte Tilbud Dk04170402 Norge Herre engros Sko Running Nye Varer 2017 nike Prisjakt Online Free Salg Run 2 Nike 8OXZNn0Pkw