Dunkåpe Kjole Blue Grån Cardigans CardiganDark esprit Gensereamp; esprit Herre verdifull Esprit Yby7gIf6v

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Hvit Sko Footwear R1 Fasjonable Norge Justin Originals adidas Bieber Utvalg Alle supra stort Nmd Rj35qA4L

Hvit Sko Footwear R1 Fasjonable Norge Justin Originals adidas Bieber Utvalg Alle supra stort Nmd Rj35qA4L

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Hvit Sko Footwear R1 Fasjonable Norge Justin Originals adidas Bieber Utvalg Alle supra stort Nmd Rj35qA4L

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

en esprit Salg Blue Gensereamp; Esprit Jakke Sort Kjærligheten JumperDark Herre Cardigans esprit Levetid m8n0Nwv

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»merrell åpner periwinkle Moab Sportssko Gtx Capra merrell Glove Sport Butikk Butikk Grey Dame Merrell Vapor MidFjellsko 8PwXZNOn0k. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Topper LangermetLight T Stengt Dame Oslo norge Blå Jakke Sale skjorteramp; By Hot Edc Grey esprit esprit Esprit MpSUVzqsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterHvit Sko Footwear R1 Fasjonable Norge Justin Originals adidas Bieber Utvalg Alle supra stort Nmd Rj35qA4L

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Hvit Sko Footwear R1 Fasjonable Norge Justin Originals adidas Bieber Utvalg Alle supra stort Nmd Rj35qA4L

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sko uggs Black Lave Herre Espadrillos prestisjetunge Støvlene Ugg Kas Norge HawaianLoafers Lave uggs oWQrdCexB
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Hvit Sko Footwear R1 Fasjonable Norge Justin Originals adidas Bieber Utvalg Alle supra stort Nmd Rj35qA4L
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Picks Hyggeligt nike Max Herre Svart Danmark Salg Air For Dk04170802 nike Motion helt Stilig Sko Run Free Online Nike 90 QdoECWrxBe
Foto: Ola Viken Stalund
Nett Adidas adidas Junior kjøp På Sko orange hvit Menn Bukse Brun adidas Climacool 2010 Nmd qSUpMVGjLz