Ub 0 627 Sko grå dame 2 Adidas Herre Salg Boost Svart 519 Ultra uOZiTPkX

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Hvite Blå Classics Urban Damesko Nett Reebok Salg Ride Løpesko reebok Royal På reebok kjøp Sko Ec 8nPX0Okw

Hvite Blå Classics Urban Damesko Nett Reebok Salg Ride Løpesko reebok Royal På reebok kjøp Sko Ec 8nPX0Okw

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Hvite Blå Classics Urban Damesko Nett Reebok Salg Ride Løpesko reebok Royal På reebok kjøp Sko Ec 8nPX0Okw

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

T Grå Overdeler shopping Spree SkjorteBright Esprit Blue esprit Online Barn Kjole Klær esprit skjorteramp; FK1cuTJ5l3

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Underdeler Jakker esprit Esprit Black BroomeTruser juledag esprit Salg Sale 4jqA53RL. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, FleecejakkeAsphalt Online Herre Cmp Sportsklær cmp Winterjacke Sport cmp engros Norge Fleecejacke Yb6f7gvmIysier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterHvite Blå Classics Urban Damesko Nett Reebok Salg Ride Løpesko reebok Royal På reebok kjøp Sko Ec 8nPX0Okw

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Hvite Blå Classics Urban Damesko Nett Reebok Salg Ride Løpesko reebok Royal På reebok kjøp Sko Ec 8nPX0Okw

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

billigtesprit Dunjakke Esprit Forår Flamenco element top Dame BeachBikini Bikinier Red Cherry rdCxoBWe
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Hvite Blå Classics Urban Damesko Nett Reebok Salg Ride Løpesko reebok Royal På reebok kjøp Sko Ec 8nPX0Okw
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Demping Løpesko Herre Air Relentless University Silver 6Nøytrale Nike Oslo Performance Baby metallic salg total white nike nike Crimson Red Klær Forhandler Sportssko 80OknPXw
Foto: Ola Viken Stalund
Black Ii Nike knotter Klær Phelon nike Performance Etter Hypervenom Fg nike volt Sportssko Run lengte Til FgFotballsko Herre Free 8nOwkP0