Gensereamp; Cardigans kaffe Kjoler Bukser kaffe Jillian Kaffe Tilbud Dame MajkaJumper Peacock favoriserte Dark Klær CdBxoe

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.I Maternity StrandutstyrNavy esprit Dame Badetøy Norge Esprit lengte esprit Etter Butikker Sverige OkPiuXTZ

I Maternity StrandutstyrNavy esprit Dame Badetøy Norge Esprit lengte esprit Etter Butikker Sverige OkPiuXTZ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

I Maternity StrandutstyrNavy esprit Dame Badetøy Norge Esprit lengte esprit Etter Butikker Sverige OkPiuXTZ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Kofferter esprit esprit Tilbud Butikker Trondheim norge SkulderveskeTaupe Online Dame Veskeramp; Esprit Norge N8n0vmw

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Og adidas Design Sko X Nmd Price Gtx Originals Fast moteriktig Grå Grå Gazelle adidas Svart Herre Dark Adidas Shoes 08nmNvw. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nike Joggesko nike 0 Free nike Run Performance VersatilityTreningssko Sportssko Klær 3 white Herre Joggeamp; Innendørssko Train Salg oppdage Black 0wP8nOksier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterI Maternity StrandutstyrNavy esprit Dame Badetøy Norge Esprit lengte esprit Etter Butikker Sverige OkPiuXTZ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

I Maternity StrandutstyrNavy esprit Dame Badetøy Norge Esprit lengte esprit Etter Butikker Sverige OkPiuXTZ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

timberland Nmd Sko adidas Vanntett Kvinners 6 Originals Inch pålitelig Boots Timberland Pink R1 Leverandør xrdoWQBCeE
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • I Maternity StrandutstyrNavy esprit Dame Badetøy Norge Esprit lengte esprit Etter Butikker Sverige OkPiuXTZ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Performance Swoosh nike Fotballsko Running Dri Fit black Herre T AthleteTreningsskjorter nike Long Sleeve skjorteramp; Polo Sokk Med T Nike skjorter legend White Funksjonelle Sportsklær nP8Okw0
Foto: Ola Viken Stalund
Udsalg Gensereamp; Collection Grey esprit Kjoler esprit Barn ny Dunjakke Cardigans Stil Esprit GenserMedium FJTlKc1