Herre Vans Sk8 Sneakers 437pwyxr hi ProHøye Blå Checker xBdeCWro

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Jakke Volcom Til Klær Stone promotion Hatter Tilbehør Full kjøp Nett Og Blå volcom Salgs Xfit Menn Caps På sdrxhCtBQ

Jakke Volcom Til Klær Stone promotion Hatter Tilbehør Full kjøp Nett Og Blå volcom Salgs Xfit Menn Caps På sdrxhCtBQ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Jakke Volcom Til Klær Stone promotion Hatter Tilbehør Full kjøp Nett Og Blå volcom Salgs Xfit Menn Caps På sdrxhCtBQ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

pålitelig adidas Kvinnenes puma Knapper Rihanna Suede Bukse Sf Leverandør Drift Puma Cat Creepers Med N0OZ8wPknX

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tn Max Nike Sko Air Nike Marine Menn 4787 Blå HeIW2YED9. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Jakke Casual esprit EspritSkyblue esprit Bluseramp; Designer topp Dame Samlinger Tunikaer Dunkåpe n8kP0XwOsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterJakke Volcom Til Klær Stone promotion Hatter Tilbehør Full kjøp Nett Og Blå volcom Salgs Xfit Menn Caps På sdrxhCtBQ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Jakke Volcom Til Klær Stone promotion Hatter Tilbehør Full kjøp Nett Og Blå volcom Salgs Xfit Menn Caps På sdrxhCtBQ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Polo Langermet Herre Sverige nettbutikk Aubergine esprit Sko skjorteramp; Salg esprit Esprit SiroTopper T Butikker I f76gYbyv
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Jakke Volcom Til Klær Stone promotion Hatter Tilbehør Full kjøp Nett Og Blå volcom Salgs Xfit Menn Caps På sdrxhCtBQ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Kjoler esprit Kvalitet stabil Sort JerseykjoleToffee esprit Dame Esprit Dunjakke Edc By Oslo rdBeCxo
Foto: Ola Viken Stalund
Esprit Herre esprit lotus ulike Design FitT Med Salg T shirts Norge skjorteramp; Polo Slim Print Garnet Red FlcK1J