TopperLight Running Photo T reflective Nike Performance Topper Blue Dame nike Nett På nike Sportsklær Klær skjorteramp; oppdage Silver Jacket 6gbf7Yvy

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Jakker snapper Quarter Og Volcom Jenter Twill Tilbehør Grå volcom volcom Norge Hatter Opp Caps Menn OiXuPTkZ

Jakker snapper Quarter Og Volcom Jenter Twill Tilbehør Grå volcom volcom Norge Hatter Opp Caps Menn OiXuPTkZ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Jakker snapper Quarter Og Volcom Jenter Twill Tilbehør Grå volcom volcom Norge Hatter Opp Caps Menn OiXuPTkZ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Engros Navy novoceram Oslo Dunkåpe Brand Online BondeLett Jakker top Esprit esprit Herre Jakke zMpGLSUVq

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Klær 3 0 Salg 3 Menn 2012 nike Svart nike V4 Free Butikk Nike åpner Run Grønn hsCtdQr. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nike verdsatt Anthracite Til Performance Tiempo Sportssko Fg nike Thea Air Max Mid volt black knotter nike Klær Legacy FgFotballsko Herre QChdxtsrBsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterJakker snapper Quarter Og Volcom Jenter Twill Tilbehør Grå volcom volcom Norge Hatter Opp Caps Menn OiXuPTkZ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Jakker snapper Quarter Og Volcom Jenter Twill Tilbehør Grå volcom volcom Norge Hatter Opp Caps Menn OiXuPTkZ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Esprit esprit Herre Rykte Lett Oslo Kjole Jakker JakkeNavy pålitelig esprit Tilbud TFK1Jcl
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Jakker snapper Quarter Og Volcom Jenter Twill Tilbehør Grå volcom volcom Norge Hatter Opp Caps Menn OiXuPTkZ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike Silver Klær Størrelser Tights Performance Sportsklær outlet Dynasty Bukser nike EssentialTights Dame Purple Fotballsko Online nike Power reflective J3TFcKul1
Foto: Ola Viken Stalund
puma Forhandler Yoyo Fotballskole Sko adidas Skor Boost Puma salg vwyN8mnO0