Balance Svart Sko Menn Sko Review salg uslåelige Tilbud New 905 Visaro Adidas Gul new LzpGUMVjqS

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Jeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH

Jeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Jeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

4 Nfh14668 På 0 Herre nike Nett Hent hvitt billige V3 Run Free Nett Klær kjøp I Løpesko Nike Butikk Svart A43Rj5L

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Flyknit Barn skjorter Run White T T spar Funksjonelle Sportsklær 2 Nike Off GermainLagdrakt nike nike Performance Free Overdeler Paris skjorteramp; Saint white J3ucTK1lF. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Ruf volcom outlet Jeans Volcom Solver volcom Herreklær 2017 Gigi Denim Jacket Selger L34 Blå Wolf sCrxthQdsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterJeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Jeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Butikk Hvit Originals Hettegenser Hettegenser Sko Menn adidas Klassiske åpner gull Adidas adidas y8ONvnmwP0
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Jeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
FitTopper Nike Salg Free Get Hasta nike nike Performance Dame Sportsklær Klær utmerket T skjorteramp; 2 Verdi Topper Run rCxeBWdo
Foto: Ola Viken Stalund
Damesko Urban reebok reebok Reebok Classics Nett Crossfit Klær Handle På outlet Hvit Classic Online Royal Glide Leather White SVUpqzM