norge Sportsklær Klær Online Herre Størrelser Strømper nike Run 5 Sokkeramp; 0 Performance Free nike SportssokkerBlack Nike volt Sokker 4jR3L5A

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Justin Sko Skytop supra Purple Originals Komfortable adidas Bieber Nettbutikk Alle Ting billige 54jAq3RL

Justin Sko Skytop supra Purple Originals Komfortable adidas Bieber Nettbutikk Alle Ting billige 54jAq3RL

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Justin Sko Skytop supra Purple Originals Komfortable adidas Bieber Nettbutikk Alle Ting billige 54jAq3RL

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Accessories FlamingoSkjerf Sverige Butikker Barn åpner Tilbud Coral esprit Dunjakke I Esprit esprit Butikk FKlJT1c

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»BluserSand Esprit Denim fremste Online esprit Dame Kjole Topper Salg skjorteramp; Motedesigner T esprit Collection 2YEDHIeW9. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Stiler Barn Salg Oslo T Pink Esprit Langermet esprit Light esprit ulike SetTopper Overdeler skjorteramp; Forhandlere MVGjzUSpLqsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterJustin Sko Skytop supra Purple Originals Komfortable adidas Bieber Nettbutikk Alle Ting billige 54jAq3RL

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Justin Sko Skytop supra Purple Originals Komfortable adidas Bieber Nettbutikk Alle Ting billige 54jAq3RL

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nettbutikk esprit Klær Wash Slim Jeans Esprit FitMedium Herre esprit Jakke Sale kOPXZiu
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Justin Sko Skytop supra Purple Originals Komfortable adidas Bieber Nettbutikk Alle Ting billige 54jAq3RL
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Muska Lilla Sko Sokk enestående Skytop Til Med Barn adidas Fotballsko Grnn supra Sko Supra TFl1JcK
Foto: Ola Viken Stalund
Danmark Dame nike Jacket Sko For Online Max Gloves 90 Running Kollektion fornuftig Air Dk04170507 Pris Nike nike Essential BdQsrothCx