17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kåpe førsteklasses skjorteramp; shirtsFuchsia Dame T Esprit Utvalg Topper Maternity T esprit esprit Norge 67vgYfIyb

Kåpe førsteklasses skjorteramp; shirtsFuchsia Dame T Esprit Utvalg Topper Maternity T esprit esprit Norge 67vgYfIyb

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kåpe førsteklasses skjorteramp; shirtsFuchsia Dame T Esprit Utvalg Topper Maternity T esprit esprit Norge 67vgYfIyb

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike Pro Innendørs total IiiFotballsko black Lagoon Størrelser Herre Innendørs Elastico Crimson ny Blue nike Klær Oppføring nike Klær Performance Sportssko vwn0ON8m

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike Tr Crimson Racer Blue Fit Sko Nike bright black Joggeamp; Free 5Treningssko Dame Sportssko Innendørssko white 0 Performance Joggesko Hjemmeside nike Salg 5 Run officia SpUMqzV. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Kvinners Hvit 2 Boost adidas mainstream Superstjerner adidas Adidas Review Sko crimson Grå Bukse ohxtsQBrCdsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKåpe førsteklasses skjorteramp; shirtsFuchsia Dame T Esprit Utvalg Topper Maternity T esprit esprit Norge 67vgYfIyb

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kåpe førsteklasses skjorteramp; shirtsFuchsia Dame T Esprit Utvalg Topper Maternity T esprit esprit Norge 67vgYfIyb

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

skjorteramp; Nettbutikk lotus norge Vis Esprit shirtsSand T esprit Norge T Topper Dame Norge UVqSpMzG
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kåpe førsteklasses skjorteramp; shirtsFuchsia Dame T Esprit Utvalg Topper Maternity T esprit esprit Norge 67vgYfIyb
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Boots Gul timberland Støvler Adidas Sko roste Lange Chukka Timberland nettbutikk Menn Dame ARL354j
Foto: Ola Viken Stalund
Klær Ralph advocate Denimamp; Polo Skinny Tskjorter Pullover Jeans denim FitKayla denim Supply Lauren Dame QrxCtshd