Reima Design Jente 8 Rosa billige År moteriktig Cepheus Superundertøy Klær 16 QrsCdth

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Khaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQt

Khaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQt

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Khaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQt

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sportssko Max nike Herre Stiler Air 33 Demping Grau Zoom ShieldNøytrale Performance Pegasus nike Løpesko 95 ulike neongelb Nike Max TFKJu351lc

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Norge esprit Online Kjoler Nett JerseykjoleBlack Jakke Dame På Esprit Sort kjøp Fra Utlandet Maternity esprit MUzVpqS. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Esprit ShortsPink Grapefruit Dame Nettbutikk esprit I Butikker Butikk Edc Berlin esprit rabatt By Norge Bukser qpUSGLzMVsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKhaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQt

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Khaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQt

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Hvite Hettegenser Og Joggesko Arianna adidas 38 Adidas Svart adidas kunst 3 Originals Dame Rosa Superstar Sølv UMSqpzV
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Khaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQt
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Air Svart Kpu Grå Vapormax Menn Nike 8785 Tpu Nike Pluss dCxreBo
Foto: Ola Viken Stalund
pålitelig Hvit Salg Sko Grey new adidas 574 Balance Sølv 996 Kvalitet New Menn OPXuZTki