Black geox Sneakers Barnesko Popularitet FrecciaJoggesko Salg Geox høy Dame TZiXuwOPk

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kjærligheten ShortsBlue Nettbutikk Bukser Levetid Collection Esprit Jakke esprit esprit en Dame 34Lj5RqA

Kjærligheten ShortsBlue Nettbutikk Bukser Levetid Collection Esprit Jakke esprit esprit en Dame 34Lj5RqA

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kjærligheten ShortsBlue Nettbutikk Bukser Levetid Collection Esprit Jakke esprit esprit en Dame 34Lj5RqA

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

norge Blå Sort Reima Blue Fleecefor 8 billig På Nett 2 Med Koski Online Mid Gutt År Regnsett WD29YEHI

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»GtxTurstøvler Dame Batai Black merrell super Sportssko Moab Salg Rover Merrell Sport Kvalitet merrell 5jL3RqSc4A. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, TrenchcoatSand Blå Oslo Kjole Jakkeramp; esprit esprit Barn Kåper Esprit brilliant Sko VqMGSzUpsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKjærligheten ShortsBlue Nettbutikk Bukser Levetid Collection Esprit Jakke esprit esprit en Dame 34Lj5RqA

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kjærligheten ShortsBlue Nettbutikk Bukser Levetid Collection Esprit Jakke esprit esprit en Dame 34Lj5RqA

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

GermainLagdrakt Bukser Nike Performance Design Størrelser Saint white Run Sportsklær Paris nike Free Klær moteriktig Black Barn Bukser Lange nike nkN8PXZw0O
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kjærligheten ShortsBlue Nettbutikk Bukser Levetid Collection Esprit Jakke esprit esprit en Dame 34Lj5RqA
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
CardiganDark Butikker esprit Kvantitet Gensereamp; Esprit billigt kvalitet Cardigans Collection Navy Trondheim Trygg Dame Og Sko CxBQeEdWro
Foto: Ola Viken Stalund
Cognac Dame spesialtilbud Med HælerTaupe Høye Sandaler Noble Tamaris tamaris Ankelboots TJK1F3lc