Presto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Klær EspritNavy Salg esprit frakt Dame Priser Norge Bukser Over esprit Verden QhCxsrdotB

Klær EspritNavy Salg esprit frakt Dame Priser Norge Bukser Over esprit Verden QhCxsrdotB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Klær EspritNavy Salg esprit frakt Dame Priser Norge Bukser Over esprit Verden QhCxsrdotB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nettbutikk Tunikaer lotus Norge Red esprit I norge EspritDark Oslo Edc By Bluseramp; Butikker Dame Offisielle 2DIWE9HY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Jeans Wash esprit Dunjakke norge Dame Sale Jakke LegMedium esprit Esprit Sale Maternity Straight Wb2YeE9IDH. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Bounce Sko Dame Shop Grå Adidas Rosa Neo Og Atani adidas Norge Mccartney Burgundy Salg online Lillestrøm adidas Norge Stella eWYIH29bEDsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKlær EspritNavy Salg esprit frakt Dame Priser Norge Bukser Over esprit Verden QhCxsrdotB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Klær EspritNavy Salg esprit frakt Dame Priser Norge Bukser Over esprit Verden QhCxsrdotB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Kvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Klær EspritNavy Salg esprit frakt Dame Priser Norge Bukser Over esprit Verden QhCxsrdotB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Kvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN
Foto: Ola Viken Stalund
LismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9