Wallet garanti Tilbehør Hoodie Breaking Lommebøker Blå volcom Volcom Dressy Menn Small volcom Bessy Corps Bad WEH29DI

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kryssord Dame Jakker Pink esprit Varer Kryssord esprit nye Esprit BlazerPastel Promotion k8wOnX0P

Kryssord Dame Jakker Pink esprit Varer Kryssord esprit nye Esprit BlazerPastel Promotion k8wOnX0P

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kryssord Dame Jakker Pink esprit Varer Kryssord esprit nye Esprit BlazerPastel Promotion k8wOnX0P

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Hvite Sneakers 426yfqvt Vans Gutt rosa LaceLave Elastic Authentic OPlXTkwZui

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Polarized SolbrillerDark ray Herre Wayfarer ray Gray Ban Ray Solbriller Folding Leverandør Accessories Folding pålitelig ban tCosdhQxBr. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Billigt Esprit Green Kryssord SommerkjoleLight esprit Kjoler beroliget esprit Sko Dame Aqua doexBCsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKryssord Dame Jakker Pink esprit Varer Kryssord esprit nye Esprit BlazerPastel Promotion k8wOnX0P

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kryssord Dame Jakker Pink esprit Varer Kryssord esprit nye Esprit BlazerPastel Promotion k8wOnX0P

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Md Blue Fotballsko deep Fotballsko Barn Sneakers nike outlet 2Joggesko Sneakers white Nike Klassiske photo Sko nike Store Cap Sportswear Runner Royal Ag Norge Blue XZuPkiTO
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kryssord Dame Jakker Pink esprit Varer Kryssord esprit nye Esprit BlazerPastel Promotion k8wOnX0P
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
rd Sort Menn Boost Tilbud gul grnn adidas Sko Superstar Nmd Adidas Black norge Sko Triple adidas Adicolor xorWECBeQd
Foto: Ola Viken Stalund
nike norge Dame Sneakers Sko Sportswear Fotballsko Kunstgress Ultra Salg Red varsity Sneakers Nike nike Nettbutikk White varsity MoireJoggesko Blue Lave Cortez Summit Fotballsko lFcTK1J