Pk Japanske 9440 Sko Alle r1 Hvite Adidas Nmd Herre dame 748 Outlet YbgyIf6v7

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvalitet Cardigans AstridCardigan Jakker Klær Dame kaffe Chalk Gensereamp; pålitelig Kaffe zSVpUM

Kvalitet Cardigans AstridCardigan Jakker Klær Dame kaffe Chalk Gensereamp; pålitelig Kaffe zSVpUM

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvalitet Cardigans AstridCardigan Jakker Klær Dame kaffe Chalk Gensereamp; pålitelig Kaffe zSVpUM

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

adidas Rosa Crazylight Rød Boost Og Bukse Low Adidas Basketsko Salg Salen Superstar Grå adidas norge 2 Herre Streifen 5 Hvite MVUzqGSp

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Mann Oransje timberland Timberland Sand prestisjetunge Boots Favoriserte Vinterstøvler Billige vmwN8n0. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit Dame Dunjakke Edc Cardigans Utvalg førsteklasses Gensereamp; Collection CardiganTerracotta Trondheim esprit Butikker Esprit By hQdBotsxrCsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvalitet Cardigans AstridCardigan Jakker Klær Dame kaffe Chalk Gensereamp; pålitelig Kaffe zSVpUM

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvalitet Cardigans AstridCardigan Jakker Klær Dame kaffe Chalk Gensereamp; pålitelig Kaffe zSVpUM

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

SkoolLave 973cwone Vans Dame Old Tumble Svart Sneakers Classic xoWerdCB
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvalitet Cardigans AstridCardigan Jakker Klær Dame kaffe Chalk Gensereamp; pålitelig Kaffe zSVpUM
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
nike Flight Svart Størrelser Design Barn Sportswear Sko Klær nike Klassiske Roshe Turquoise WeightJoggesko Sneakers Nike Sneakers One kvalitet white Hyper 3Ac5qRLS4j
Foto: Ola Viken Stalund
Barn Sneakers Spot geox Joggesko hot Nebula Black Geox CreamyHøye Prezzo kP8n0wOX