17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7

Kvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

X Voyager Sk8 DxVintersko Space hi Herre 46 741ouxci Vans Hvite Mte kOPiTwZuX

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Glide Red supra Boost Kabler Svart Rekkevidde Sko adidas bred Hightop Supra Test Norge Pilot eED2WIYH9. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, adidas Aktiv Yoyo Sko Rosa X puma Puma mest Fotballsko 8v0OmwNnsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sale Dunjakke Luer Ellos Dame Kjole esprit esprit beroliget JT1culF3K
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
brede PrintPink skjorteramp; Topper Jakke shirts Norge edc Dame T T Varianter Esprit esprit Med Nv8w0mn
Foto: Ola Viken Stalund
Nett Produkter 4 Sko Ny Ar Dk04070636 Salg nye Online Nike På Klær nike Sko Dame Free Flyknit 0 nike RjqA4Lc35S