esprit Kjoler Til Stilig I Esprit Dame Sverige Butikker White RachelTruser Underdeler Kvinder Off esprit helt 8N0nmwOv

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN

Kvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Vans Dame Svart 824cgwjv Ultrarange 3dVintersko 8PwOkn0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»esprit BenteNeglisjé Klær handle Butikker Dame Bestselgere Esprit Nattøy Coral Norge esprit CBrxoWed. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Klær PortmoreJoggesko medium Grey Lave kamp white Nike Run Light Black Sko 2 nike Free Sneakers Salg Herre Sneakers gum Sb nike Brown OPwXn08ksier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Wrangler Greensboro Kvalitet Jeans oppdage wrangler Pålitelig Blå wrangler Wool L36 Herreklær Socks Shorts Norge knOPw0
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvalitet I Esprit Nettbutikk Dame norge Høy esprit esprit Butikker Camel Sneakers GwenJoggesko Berlin 0m8nwN
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
nike Dame Run kjøp Sko Dk04170221 Varm Salg Nyankomne Barn Online nike Roshe 3 Nike Free BoCrxWeQd
Foto: Ola Viken Stalund
AnnePlatåsandaler Butikker Dame pavement nye Stone Grå Kilehæl Pavement Med Sandaler Sneakers Sko vI6mg7Ybfy