17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvantitet Balance Boost Grnn New Grey Brun adidas Hvit 420 Trygg Kvinner new Og Gr kvalitet Sale Lpesko 580 TlFcu5J31K

Kvantitet Balance Boost Grnn New Grey Brun adidas Hvit 420 Trygg Kvinner new Og Gr kvalitet Sale Lpesko 580 TlFcu5J31K

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvantitet Balance Boost Grnn New Grey Brun adidas Hvit 420 Trygg Kvinner new Og Gr kvalitet Sale Lpesko 580 TlFcu5J31K

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

skjorteramp; Vesker esprit SiroTopper Oslo Blue Polo beroliget Langermet Esprit Dark esprit Herre T Qtrdsh

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»adidas Promotion Adicolor Jakke Bukse mrk Salen Grnn Sko Menn Hvit adidas Superstar Adidas Varer nye 2WEHID9. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Max 90 Nike Sko Klassiske BrJoggesko Pink black Svart Norge Sportswear Fotballsko Blast nike Barn Sneakers Air Blue nike Sneakers shop gamma WrCxoeQBEdsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvantitet Balance Boost Grnn New Grey Brun adidas Hvit 420 Trygg Kvinner new Og Gr kvalitet Sale Lpesko 580 TlFcu5J31K

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvantitet Balance Boost Grnn New Grey Brun adidas Hvit 420 Trygg Kvinner new Og Gr kvalitet Sale Lpesko 580 TlFcu5J31K

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Joggesko norge Balance Menn New Gold Classic Svart 996 Herre Sko Salgótarján adidas new iOlXTkZPuw
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvantitet Balance Boost Grnn New Grey Brun adidas Hvit 420 Trygg Kvinner new Og Gr kvalitet Sale Lpesko 580 TlFcu5J31K
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Lilla forkant Vinterdress 2 Reima Klær Jente 8 År reima Aaren EH29ID
Foto: Ola Viken Stalund
Supra Skytop Muska adidas Forum Rabatt Slvbl Sko Svarte supra norge Online Salg Norge Superstar dBoCex