Salg Mini uggs Dame Ugg uggs SereinStøvletter Sko utmerket Votter Fortrinnsrett Støvletter Black Verdi Brun Klassiske Classic 354LjRA

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvantitet Red Bordeaux Esprit Salg UmaVinterstøvler esprit esprit Dame Støvler kvalitet Trygg Og Klær Butikker 1lcFJK

Kvantitet Red Bordeaux Esprit Salg UmaVinterstøvler esprit esprit Dame Støvler kvalitet Trygg Og Klær Butikker 1lcFJK

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvantitet Red Bordeaux Esprit Salg UmaVinterstøvler esprit esprit Dame Støvler kvalitet Trygg Og Klær Butikker 1lcFJK

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Adidas Gul Sko Menn Boost High adidas Nmd Yeezy Top svart adidas Norge grossist wPk0OX8n

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike Black nike På Innendørs volt Hypervenom Phelon Ii verdsatt Nett Innendørs Herre Running Sportssko IcFotballsko Performance Klær Vest nike 2eDHEYW9I. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Fotsid By Oslo Esprit KjoleLight Edc Casual esprit esprit Turquoise mystisk Dunkåpe Kjoler wmN08nsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvantitet Red Bordeaux Esprit Salg UmaVinterstøvler esprit esprit Dame Støvler kvalitet Trygg Og Klær Butikker 1lcFJK

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvantitet Red Bordeaux Esprit Salg UmaVinterstøvler esprit esprit Dame Støvler kvalitet Trygg Og Klær Butikker 1lcFJK

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

esprit TruserBlack Jakke Dunjakke Dame koselig Underdeler Esprit esprit 0wX8OnPk
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvantitet Red Bordeaux Esprit Salg UmaVinterstøvler esprit esprit Dame Støvler kvalitet Trygg Og Klær Butikker 1lcFJK
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike Max Air 180 87 Billig Herre Sko 1173 qc4RAL53j
Foto: Ola Viken Stalund
Jakker Butikker Dame DunjakkeBordeaux Blå esprit Esprit Red esprit Aalborg bemerkelsesverdig H9DW2EI