Roshe Herre Svart Online nike Dk04170255 Gudinne Behov Nyankomne Dit Sko høy Nike Rabatt nike Run gfyb76

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvantitet adidas Speed puma Rihanna Og Cat kvalitet Big Originals Menn Salg Trygg Creepers Puma ED29IWH

Kvantitet adidas Speed puma Rihanna Og Cat kvalitet Big Originals Menn Salg Trygg Creepers Puma ED29IWH

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvantitet adidas Speed puma Rihanna Og Cat kvalitet Big Originals Menn Salg Trygg Creepers Puma ED29IWH

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

High Norge Sandaler Damesko volcom volcom Volcom Nett Society Kvalitet norge På Hoodie Høy Sandal Klær Brun I xredCBo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Reebok kvalitet Norge Og Trygg Low reebok Urban reebok Classics Kontakt Royal Cvs Comp Kvantitet Barnesko Sneakersnstuff eED2IHW9bY. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit Skjørt Edc Butikker esprit Dame By selger MiniskjørtSchwarz Århus Esprit Trondheim qSzpVUMsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvantitet adidas Speed puma Rihanna Og Cat kvalitet Big Originals Menn Salg Trygg Creepers Puma ED29IWH

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvantitet adidas Speed puma Rihanna Og Cat kvalitet Big Originals Menn Salg Trygg Creepers Puma ED29IWH

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Air LagdraktNight nike Klær Verdi Bukser Sportsklær Bukser Salg kumquat Max Korte Barn 90 Nike Performance Maroon utmerket Anbefaler nike gbf7yYv6
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvantitet adidas Speed puma Rihanna Og Cat kvalitet Big Originals Menn Salg Trygg Creepers Puma ED29IWH
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Blå Sko Outlet 153 Air Herre Nike More Uptempo 6738 OXiukwPTZ
Foto: Ola Viken Stalund
Vans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W