17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvinnenes Complete Svarta høy Vectana Klær adidas Superstar Puma Rabatt puma Norge jUMGqVLSzp

Kvinnenes Complete Svarta høy Vectana Klær adidas Superstar Puma Rabatt puma Norge jUMGqVLSzp

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvinnenes Complete Svarta høy Vectana Klær adidas Superstar Puma Rabatt puma Norge jUMGqVLSzp

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Flip Sandaler Dame Verdi Sko billig California California utmerket Colors Of FlopsBlack j3q54ARL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Accessories Solbriller ray Aviator SolbrillerBlack Ban Prisjakt ban Kampanje tidsbegrenset Pilotbriller Ray ray Herre xeEBWCdoQr. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Tamaris tamaris Pumps JoggeskoBeige Norge På outlet Utsalgspriser Glam Dame Sale Platinum mw8v0NnOsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvinnenes Complete Svarta høy Vectana Klær adidas Superstar Puma Rabatt puma Norge jUMGqVLSzp

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvinnenes Complete Svarta høy Vectana Klær adidas Superstar Puma Rabatt puma Norge jUMGqVLSzp

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cardigans esprit høy Rabatt Esprit esprit Maternity JumperNavy Norge Klær Herre Gensereamp; Norge deWxCBor
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvinnenes Complete Svarta høy Vectana Klær adidas Superstar Puma Rabatt puma Norge jUMGqVLSzp
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
fremste svart Adidas Hvit Adicolor Motedesigner Menn Sko Norge Yeezy adidas Sko bl nettbutikk w8OvmN0ynP
Foto: Ola Viken Stalund
Drift Pink Fotballsko Sokk Evopower Blue adidas Salg Menn jule Puma Sf Med Cat puma And kZPXTOiu