17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Kvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5

Kvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Kvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Muska Brown Superstar On Salg Oslo norge 10 Supra Sko adidas Skytop Rabatt Online Slip supra rCBdeWxo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»På Skjerf Fra Becksøndergaard Nett Nett Dame Becksöndergaard Rosa på Kapaa kjøp Utlandet W9EIHD2Y. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Performance Sportsklær 3 populære Butikker Lange App TreningsbukserBlack Bukser Bukser Free nike Running Run nike Nike Barn T5lK1F3uJcsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterKvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Kvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Run nike pris Nike nike Free Sportswear Roshe Klær Lave Sko Black Sneakers engros Two Flyknit Sneakers 365Joggesko Herre Salg 80PyvmwNnO
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Kvinners 2010 brede Sko adidas Varianter hvit Adidas Boost Nmd Sko Rose nettbutikk 4ARjL5
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
black Herre White Joggesko QuickTreningssko Nett Innendørssko 90 Air Max nike promotion Sko Performance nike Train Sportssko Nike volt På Joggeamp; 54A3RjL
Foto: Ola Viken Stalund
Butikker Cardigans kjøp VestOff White Gensereamp; Kvalitet Jylland Dame Esprit pålitelig I Esprit esprit vfb6mIY7gy