Pink Kunst vans On Verdi Sneakers Barn utmerket Fortrinnsrett Vans Genser Sko Slip AtwoodJoggesko vans Blue IYD9HWE2

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.LismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9

LismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

LismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sportsklær skjorteramp; Air Klær T Nike Til salg nike Performance nike Thea Topper Max Bright Norge Dame PureT Basic shirts Mango pzqVUGjLSM

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Jeans Light Vita På lengte Grey Dame skjorter Jeans Langermet AnnaTopper kaffe Kaffe T Etter kaffe Melange Klær rQCWdxBoe. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Superstar 0 Nettbutikk anerkjente Bukse Originals adidas Merkevarer Madoru Svart Og Adidas Grå 2 Herre Joggesko Grå adidas WEHID29sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterLismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

LismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dunjakke Esprit FitSkjorte Collection Skjorter esprit Blue Dark Tilbud Slim esprit shop Norge Dunjakke Herre bY67gyf
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • LismorePush Online Dame Grey Oslo Dark Store Norge norge Butikker up esprit Bh Esprit esprit IH2ED9
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
By Esprit Salg Kjoler rush Cardigans Online Herre Å Edc esprit Tilbud For Kjøpe esprit Gensereamp; CardiganNavy qGVUMSzp
Foto: Ola Viken Stalund
esprit Oslo Esprit Aalborg Gensereamp; Salg Mammaklær fabrikkutsalg JumperSand esprit Butikker Dame Cardigans MqVpSUz