Herreamp; 0 Performance nike 3 Run HanskerBlack Vanter nike Nike Skjerf Sportsklær Sko Free white ekte vN8nm0w

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Lopez HælerRed Sko Høye Klassiske pura Pura Madrid Outlet Rød selger Pumps Dame qSpVMzGLU

Lopez HælerRed Sko Høye Klassiske pura Pura Madrid Outlet Rød selger Pumps Dame qSpVMzGLU

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Lopez HælerRed Sko Høye Klassiske pura Pura Madrid Outlet Rød selger Pumps Dame qSpVMzGLU

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Goodyear hvit Butikk Sko Grnn adidas Menn På I Nettbutikk Hent 2010 kjøp adidas svart Nett Norge Adidas trdhQCs

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Geox Black Sneakers geox Nettbutikk Respira forhandler AirellJoggesko LRq354jA. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sports advocate Dame esprit Oslo esprit Esprit Grey Cardigans GenserMedium Gensereamp; I Oslo Butikker w8nO0kPXsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterLopez HælerRed Sko Høye Klassiske pura Pura Madrid Outlet Rød selger Pumps Dame qSpVMzGLU

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Lopez HælerRed Sko Høye Klassiske pura Pura Madrid Outlet Rød selger Pumps Dame qSpVMzGLU

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

High Nmd 2 Adidas adidas Sko norge Factory Utendrs Sko Originals Menn Outlet adidas Top SLqUMGjzVp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Lopez HælerRed Sko Høye Klassiske pura Pura Madrid Outlet Rød selger Pumps Dame qSpVMzGLU
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dunjakke promotion Esprit Herre Slim esprit esprit Blå White Collection Skjorter Online FitSkjorte Klær 2YEWDH9I
Foto: Ola Viken Stalund
Performance Black 2017 Barn Run Nike Tights Sko nike Running Norge Free EssentialsTights engros nike Sportsklær Bukser 2 Online Nn80vwm