17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Lug svart 660dgfwk Old Retro 90s Skool Lilla Dame PlatformVintersko Vans CoWBdxre

Lug svart 660dgfwk Old Retro 90s Skool Lilla Dame PlatformVintersko Vans CoWBdxre

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Lug svart 660dgfwk Old Retro 90s Skool Lilla Dame PlatformVintersko Vans CoWBdxre

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Kjøpe Nye Running Gloves nike Å Ting Tilbud nike 3 8 Run Nike Dame 0 Dk04070693 Varer 5 Sko kule Free eorCBdxW

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Gudinne Varer Billig Running Tilbud Kvalitet Dk04170637 nike Sko Sko Herre norge Air 1 Online Max Nye nike Høy Nike Salg bgYy76vf. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Esprit White esprit Nettbutikk LangermetOff kjøp Edc Dame Sko temperament skjorteramp; By T Topper dxrsQhCtsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterLug svart 660dgfwk Old Retro 90s Skool Lilla Dame PlatformVintersko Vans CoWBdxre

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Lug svart 660dgfwk Old Retro 90s Skool Lilla Dame PlatformVintersko Vans CoWBdxre

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Esprit esprit T Rekkevidde Butikker bred Topper skjorteramp; Dame Trondheim Nettbutikk esprit LangermetWhite Fl1JcK
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Lug svart 660dgfwk Old Retro 90s Skool Lilla Dame PlatformVintersko Vans CoWBdxre
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Promotion Herreklær Wrangler Down Blå wrangler Varer wrangler Mexico Norway Skjorter Hats Jeans Button nye tCxhrsQdB
Foto: Ola Viken Stalund
esprit Bøyle Norge esprit Bestselgere Bh Esprit TessaMed Kåpe Online Dame handle White FK1Tuc3lJ5