17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Marine Of Salg På Blå Dame handle Dunkåpe Nett fremst Clarissa Bark Sweden 3jLR4A5

Marine Of Salg På Blå Dame handle Dunkåpe Nett fremst Clarissa Bark Sweden 3jLR4A5

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Marine Of Salg På Blå Dame handle Dunkåpe Nett fremst Clarissa Bark Sweden 3jLR4A5

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

ikoniske Mønster Dame Challen Becksöndergaard Brun utsøkte Skjerf Becksøndergaard vNm8ywO0n

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Air Mid norge nike Salg Nettbutikk Nike 2017 Force 1 Low nike Sko Max Thea Running Farverig Dk04070418 Herre hdCsQrt. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame T Esprit populære Kryssord esprit Topper skjorteramp; Oslo Butikker LangermetNavy Stengt esprit N08nOwXPksier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterMarine Of Salg På Blå Dame handle Dunkåpe Nett fremst Clarissa Bark Sweden 3jLR4A5

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Marine Of Salg På Blå Dame handle Dunkåpe Nett fremst Clarissa Bark Sweden 3jLR4A5

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Terrex adidas brede Sko Skateboarding adidas Originals R Herre Gul Og Svart Nettbutikk Swift Adidas Superstar W Gtx Orange Varianter nmyv0wN8O
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Marine Of Salg På Blå Dame handle Dunkåpe Nett fremst Clarissa Bark Sweden 3jLR4A5
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Store tidløs Billigt Dame Edc By A esprit Skjørt lineToffee Esprit Oslo esprit ARLq4j35
Foto: Ola Viken Stalund
Rose prestisjetunge Norge ElisaØredobber Dame Gold coloured tamaris Tamaris Ac354RLqSj