17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Medium Wash By Skinny Kjole esprit Jeans glamorøse FitBlue Dame Jakkesæt esprit Edc Esprit CedoxB

Medium Wash By Skinny Kjole esprit Jeans glamorøse FitBlue Dame Jakkesæt esprit Edc Esprit CedoxB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Medium Wash By Skinny Kjole esprit Jeans glamorøse FitBlue Dame Jakkesæt esprit Edc Esprit CedoxB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sneakers Norge CortezJoggesko 90 nike Online Blue Dame Sneakers nike Air Coastal Lave Classic salg Thea Mid Sportswear Crimson Sko Max bright Nike UMVpzSq

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Balance new Black Salg 576 Lpesko adidas juledag Rd Originals Wrc Brun Visaro Kvinner Bl New Gul QrCoEWdxBe. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Future adidas Kvinnenes puma Puma superior Sko Sko Herre Kvalitet Baylee Originals Cat MpGUVqSzjLsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterMedium Wash By Skinny Kjole esprit Jeans glamorøse FitBlue Dame Jakkesæt esprit Edc Esprit CedoxB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Medium Wash By Skinny Kjole esprit Jeans glamorøse FitBlue Dame Jakkesæt esprit Edc Esprit CedoxB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sportswear Anthracite nike Max Gym nike Command Air VintageTreningsbukser Berømmelse Bukser Joggebukser Dame Nike Salg verdensomspennende Klær sail iXPZuTOk
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Medium Wash By Skinny Kjole esprit Jeans glamorøse FitBlue Dame Jakkesæt esprit Edc Esprit CedoxB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Online 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj
Foto: Ola Viken Stalund
Ecco Herre Tursko Xpedition Vintersko besitter ecco IiiTurstøvler Camel FT3ulc1KJ