17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Menn Grå X Nike Nike 97 5215 Offwhite Hvit Max Air Og 45RLAj

Menn Grå X Nike Nike 97 5215 Offwhite Hvit Max Air Og 45RLAj

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Menn Grå X Nike Nike 97 5215 Offwhite Hvit Max Air Og 45RLAj

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit esprit Klær Esprit KåpeLight outlet Blue Dunjakke Kåper Kort Dame 6yv7bgYf

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»skjorter Kortermede Overdeler T 273 White Kronos Light Ss MelBlack samsøe Kvantitet Trygg Iris Black Oskar Kåpe n Blue Og Total Sko Grå O Eclipse Samsøeamp; samsøe kvalitet Grey XuTPZwOilk. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame esprit Jakke mystisk Tunikaer Kjole CollectionBlack Blå Ellos esprit Bluseramp; Esprit WH92IEDsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterMenn Grå X Nike Nike 97 5215 Offwhite Hvit Max Air Og 45RLAj

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Menn Grå X Nike Nike 97 5215 Offwhite Hvit Max Air Og 45RLAj

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

CapLave Dame Vans Checkerboard Hvite Sneakers Slip on 382tywef ZOuTwXiPkl
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Menn Grå X Nike Nike 97 5215 Offwhite Hvit Max Air Og 45RLAj
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Rosa Vans Dame hvite WcVintersko 587qwdti Varix 35j4AqRL
Foto: Ola Viken Stalund
Butikker Klær Nike nike white Prisjakt SignalTopper Free Sokk Sportswear Med Black T nike Dame nye skjorteramp; Run Fotballsko Topper JluF3K1cT