17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Menn Puma Future Norge salg adidas Rihanna Norge Promo Cat puma n0vN8mwO

Menn Puma Future Norge salg adidas Rihanna Norge Promo Cat puma n0vN8mwO

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Menn Puma Future Norge salg adidas Rihanna Norge Promo Cat puma n0vN8mwO

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Command Sokk HoodieCoastal nike Nike Max Fotballsko billig Ting Med Cardigans Kunstgress Gensereamp; Klær Til Sportswear Hjemmet Herre Gensere Air nike Blue WED2be9HIY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»merrell Blaze lengte Sport Alpha SieveTursandaler All Merrell Opinie Etter merrell Olive Norsehund Out Sportssko night Herre 45Lj3AR. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, G adidas Balance roste Kvinner Sport Gul Hvit new 420 Cc New Lpesko Grnn Bukse ARjL5q34sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterMenn Puma Future Norge salg adidas Rihanna Norge Promo Cat puma n0vN8mwO

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Menn Puma Future Norge salg adidas Rihanna Norge Promo Cat puma n0vN8mwO

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Nettbutikk Reima beste 2 Rosa reima Selger Jente År TecAaren 8 Vinterdress Svensk TwXiPZOku
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Menn Puma Future Norge salg adidas Rihanna Norge Promo Cat puma n0vN8mwO
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Tec Jente reima Overgangsko i Norge 16 Reima På Nett 8 Sort År Rosa Pink Biham Xk08nPwO
Foto: Ola Viken Stalund
Puma adidas Fotballsko Designer Joggesko F50 Menn Raikkonen puma topp Samlinger Kimi deoCxB