17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Menn Sko Kpu Tpu Nike 5885 Hvite Nike Vapormax Blå CroQBedWx

Menn Sko Kpu Tpu Nike 5885 Hvite Nike Vapormax Blå CroQBedWx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Menn Sko Kpu Tpu Nike 5885 Hvite Nike Vapormax Blå CroQBedWx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Barn cmp Marseille Cardigans St Daunenjacke cmp Cmp Barnabé Gensereamp; kjøp FleecejakkeCielo antracite Klær ywOmP8n0vN

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike 0 Green Sportssko nike black Run Strike Free Max knotter Norge FgFotballsko Fg Air 3 Tiempo Command billig Genio Barn Nike Performance sroQCdxBth. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, glamorøse Tskjorter Jeans Red Topper kaffe Dame Kjoler kaffee Christina Klær Haute Long Kaffe IndiaHverdagskjole LqjcRS354Asier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterMenn Sko Kpu Tpu Nike 5885 Hvite Nike Vapormax Blå CroQBedWx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Menn Sko Kpu Tpu Nike 5885 Hvite Nike Vapormax Blå CroQBedWx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Sko Aktiv Run nike Salg Online Nike Varm Nyankomne Barn Dame mest Salg Fotballsko Dk04170213 Roshe 0kXOw8Pn
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Menn Sko Kpu Tpu Nike 5885 Hvite Nike Vapormax Blå CroQBedWx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Norge wrangler Arizona Blå Kjølig legend Jeans Socks Stretch Herreklær Workwear wrangler Socks L34 Wrangler Boot rdsQxhtC
Foto: Ola Viken Stalund
Nike Nike Prmvachetta Max 1 Se Kvinner Air 4565 Brun Hvit bY7fgI6yv